Traditioner

Igår var det den 21:a juni även kallat midsommarafton. I alla fall detta året för jag har ingen aning om det infaller samma datum varje år... Den här mycket speciella aftonen inleddes med att sova :) Rätt trevligt eftersom jag innan har behövt gå upp tidigt för att gå till jobbet. Jag försökte städa lite på mitt rum men det slutade med att jag flyttade alla kläderna som varit i min säng och soffa till golvet... Jag och Filippa tänkte ta en liten löprunda vilket resulterade i katastrof! Jag tänker inte ens berätta hur dåligt det gick (för mig) men jag var fullständigt trött och det blev en gårunda istället :P Själva midsommartjohejset firades hemma hos våra vänner Patrik och Linda tillsammans med lite annat folk. Det var väldigt många små barn där, men det var väldigt trevligt :) För typ första gången någonsin så provade jag rätt många olika saker frå det svenska midsommarbordet. Jag tyckte till och med om sillen... O_o" Jag börjar växa upp! Och när vi tillsammans med deras grannar dansade runt en mycket fin midsommarstång (vilket jag senast har gjort för typ 10 år sedan...) så kännde jag mig så fett SVENSK! 
(Har ingen bild på själva dansandet, Magnus skulle filma med lyckades inte riktigt utan fick istället fyra sekunder med gräs på filmen :P )
Trots att jag var äldst av barnen så var det jag som däckade först :P Men med lite Ed Sheeran i hörlurarna så är det apmysigt att mysa i soffan :D På tal om apmysigt så tittade de små barnen på Nicke Nyfiken och jag försökte läsa min bok samtidigt, men med allt spännande som hände på TV:n gick det inte utan jag drogs in i filmen. Den var rätt bra ;P  
Idag har jag faktiskt städat mitt golv så det ser lite bättre ut! Jag ska snart försöka på det klart. 
Jag har börjat se på ett nytt program. The Fosters. Det är jättebra. Handlar om en familj med två mammor, en biologisk son till den ena mamman, två adopterade tvillingar, och det senaste tillskottet, två fosterbarn. Det är jättebra och mysikt samtidigt som det händer "allvarliga" saker. Titta på det är mitt tips. Har kommit tre avsnitt hittils. Och jag glömde fullständigt bort att skriva om det när jag såg filmen man "Coyote Ugly" är superbra! 

Kommentera här: