Without music, life would be a mistake

Det skulle det verkligen! Egentligen tror jag inte på att man måste göra allt likadant innan varje match eller liknande stort event :P t.ex. Måste stå bredvid samma person vid samlingen eller ha samma toffs etc.... Men, det finns en sak som alltid är bra för mig, och det är när jag sjunger under matchen. Iof så vann vi alla matcher fast jag inte sjöng och den senaste blev lika, men det vände efter att jag insåg att jag inte hade sjungit på hela resan (ps. Jag sjunger inte högt) I alla fall så sjöng jag "Don't stop me now" när vi spelade asgrymt mot Warberg :D
På tal om sång så är det väldigt stor skillnad mellan Lund och Sandby när det gäller hur många personer man möter på gatorn (inte så konstigt). I Sandby sjunger jag alltid med näKajsa går till bussen osv. men i Lund är det alltid folk överallt. Självklart kan jag sjunga ändå men jag väljer att inte göra det. På nilstorp är det ofta rätt tomt med folk så där passar jag på ;) 
jaja, god natt. tagga kvartsfinal :)

GLEE

Jag har gåshud över hela kroppen och tårar i ögonen. Detta var ett Glee avsnitt med en MASSA drama! HERREGUD!

Helsingborg

Jag befinner mig just nu i Helisingborg och spelar distriktslags-SM. Vi har vunnit båda matcherna vi spelat idag och imorgon har vi två gruppspelsmatcher till som vi förhoppningsvis vinner så vi går vidare till kvartsfinal :) 
Efter första matchen hade jag två missade samtal och ett röstmeddelande. Nummret var ett 08-nummer, alltså från Stockholm. Efter att röstbrevlådan strulat supermycket fick jag höra meddelandet och det var ifrån Explorius. De vill att jag skulle ringa. Och det gjorde jag. Och jag har blivit placerad!!! Jag fick ett mail med massor med info. Familjen är ett äldre par på 64 år och de har 4 katter och 1 hund. De bor typ 2 mil från en väldigt liten by på ungefär 600 pers. Ärligt talat är jag lite orolig eftersom det är väldigt litet och de bor så långt därifån. Men det ska nog bli bra. Mamma och Magnus hade kollat upp skolan en del och den verkade bra och det är typ 1 timme till Kansas city som är väldigt stor. Efter SM ska jag skriva ett mail till dem :) Jag kommer börja skolan 19 augusti tror jag så nu hoppas jag bara att Ellinor börjar någon liknadnade tid så vi får åka till NY tillsammans!