One Direction i mitt hjärta <3

Okej, så jag måste berätta för er att One Direction ska släppa en ny skiva!!!! Jag är så taggad!! 25 november ska den komma ut!!!! Jag har hört två låtar från skivan hittils! :D Story of My Life och Diana! De är så bra!!!!! 
Här är en fin liten bild på min framtid! FÖR jag är fullständigt kär i Harry Styles! Zayn är också en av mina favoriter! De andra är sjävklart också viktiga för gruppens skull men Harry och Zayn är inte bara underbart vackra att titta på men de sjunger också som ÄNGLAR!!!!! Jag börjar nästan böla så bra låter dem!!!!! Den enda andra artist som också har den begåvning är Darren Criss, som även han äger en del av mitt hjärta ;) lol :P
OCH! Världens bästa Julia avslöjade min födelsedagspresent lite i förtid för jag var nära på att skaffa det själv för det är nämligen TVÅ BILJETTER FÖR ATT SE ONE DIRECTION NÄR DE KOMMER TILL DANMARK I JUNI!!!!!!! Så danskarna får se upp när jag och Julia kommer över, (båda 18 år gamla ;) lol, skoja bara, fast det är sant... ) för vi ska ta dem med storm och jag kommer ta med mig Harry och Zayn hem och och gömma dem på mitt rum!!!!     
 
 

Konstnär Nästa!

Här sitter jag och borde verkligen, verkligen göra mina läxor men så fungerar det tydligen inte... 
I alla fall så kommer här två självportträtt jag gjorde i förskolan samt trean tror jag. 
Som ni kan se är det inte alls likt förutom en detalj... Min munn!!!!! Även om det inte riktigt är fysiskt möjligt att vrida munnen så mycket så är det ändå nästan så jag posar på ALLA bilder :P
     
Jag tänkte också berätta att jag har hittat min superkraft! Den är att jonglera med äpplen (max tre stycken dock...) Sedan bryta dem med händerna och ge till folk. På såvis så delar folket på sina äpplen och alla blir glada. Vilket i sin tur leder till fred. Rätt enkelt. Jag har skissat lite på min dräkt och eftersom jag här i USA representerar kära Sverige så tänker jag mig typ blåa tights och en gul dräkt. En svensk flagga som mantel och sen någon form av ansiktsmask för ögonen. Men jag vill påpeka att min dräkt INTE är någon form av nationalistiskt mög och Sverigedemokratiskt skit...
Min theme-song skulle vara: "Om du har ett äpple vill du dela det med mig, eller tar du hela själv?!"
Något som jag har tänkt berätta i en vecka och glömt varje gång är att Gavin DeGraw har släppt en nya skiva, "Make a Move" och den är så bra! Mina favvolåtar är "Best I Ever Had", "Make A Move" och "Who´s Gonna Save Us". Spana in dem (med öronen antar jag) är allt jag säger! 
Hm? Något annat? Ja, jag jobbar med ett inlägg om The Fault In Our Stars men jag vill att det ska bli så bra som möjligt så det kommer senare. 
Halloween börjar komma igång, massa dekorationer som jag får ta foto på :P 
Idag lärde jag mig att ordet Teddy Bear är påhittat efter USAs preseident Theodore Roosevelt. Kul för honom. Och att Ben Franklin, som var något viktigt snubbe i USA för länge sedan, lärde sig schack för att lära sig Italienska... O_o"