Nära skjuter ingen hare

Men kanske kaninen bakom!
Idag gick jag upp 06:40 för att spela golf med pappa :) Det gick rätt bra. Jag vann vilket resulterade i glass och chips för min del :D Själva resultatet var inte strålande direkt men jag gjorde en birdie (vilket är bra) och jag börjar få rätt på min driver igen :) När jag kom hem såg jag färdigt "De Fem Legenderna" som var såååå bra! Sen visade det sig vara lite politik på TV så jag tittade på Annie Lööfs, centerpartiet, tal från Almedalen. Rätt intressant faktiskt! 
Nu har jag packat och ska snart åka till Falsterbo med mamma, Magnus, Filippa, Sara och Mathilda. Vi ska låna en stuga över helgen :)
Jag har fortfarande träningsvärk från tisdagens träning... 
Här kommer två citat: 
 
 
 
 
 

Var är här?

Hörselskada är definitivt inget som jag önskar någon, men vanligtvis brukar jag se de positiva sidorna med nersatt hörsel och faktiskt vara okej med det faktum att jag är halvdöv. Till exempel så kan jag stänga ut ljud väldigt bra när jag ska sova genom att bara lägga mig ner med mitt fungerande öra neråt. MEN, sen kommer gångerna då det är så förskräckligt frustrerande. Eftersom jag bara hör på ett öra kan jag inte höra varifrån ljud kommer, alla ljud kommer ju in i det ena örat. Detta gör att jag exempelvis inte kan lokalisera var telefonen är när det ringer och får springa som en yr höna runt i huset tills jag hittar den. Liiiite jobbigt... Något som jag tycker mina föräldrar borde ha lärt sig vid det här laget är att inte säga "här" när jag frågar var de är :P 
Jag: Pappa, var är du?
Pappa: Här.
Jag: Var??! 
Pappa: Här!
Jag: Var är "här"???!!!!!!
Pappa: Vardagsrummet.... 
Det knasigaste är att jag ibland är i rummet bredvid och medan vi ropar på varandra så går jag åt andra hållet och letar... :P 
ED SHEERAN & GAVIN DEGRAW <3
I förrgår köpte jag en av de bästa böckerna som existerar. "Of Mice And Men" av John Steinbeck. Den är helt fantastisk. En av väldigt få böcker (och filmer) som fått mig att faktiskt gråta. Den är helt enkelt underbar och det roliga är att den är väldigt gammal (skriven 1937) men språket är inte långtråkigt eller jobbigt! 
Igår var jag på Skånes Djurpark med Elisa och Ellinor och vi hade supertrevligt! Det regnade rätt mycket men det var trevligt ändå och regnet gjorde att det inte var så mycket folk där. Jag har alltid kännt att andra personer inte hör hemma där på samma sätt som jag gör. Fett fjöntigt! Men jag var där så mycket som barn och jag tyckte jag hade ett "speciellt band" med det stället. Så när det sen kommer andra, ovärdiga, personer så går det inte för sig ;) Jaja, vi hade trevligt :D Och god fika! Bilder från både igår och tivoli lär komma inom en rätt så närliggande framtid. Vi sov över hos Elisa i natt också och vi kollade fyra filmer igår kväll och en till imorse :P Elisa åker hem på lördag och eftersom jag ska till Falsterbo imorgon kan jag inte träffa henne igen innan hon åker :( Jag ser såååååå mycket fram emot att åka till ITALIEN!!!!
Jag har nu fått reda på att jag förmodligen ska åka till USA två-tre dagar innan det jag trodde och jag har så fett mycket som ska hända just då så jag är lite stressad :P Jag insåg idag att jag inte hade kollat om det fanns innebandy i Kasas City, den stora staden som ligger rätt nära Hardin. Hur dum är jag?! Jag kikade lite men jag fattar inte riktigt... Innebandyn i USA är så otroligt oorganierad... Men det verkade kanske finnas i alla fall något herrlag som jag borde få spela med :P    
 
 
(Har jag redan skrivit om allt det här ber jag om ursäkt! Eller egentligen inte...)

Mitt liv kretsar runt TV-serier (alldeles för mycket...)

Igår var jag på tivoli med Elisa, Ellinor, Sara och pappa och vi hade så sjukt kul! Vi åkte massa karuseller och jag skrattade så mycket att det krampade i magen :P Jag ska försöka lägga upp bilder imorgon. Idag har det inte hänt så mycket men jag har köpt en ny(gammal) bok, Of Mice And Men, som är en av de BÄSTA böckerna jag läst och jag kände att jag verkligen ville ha ett exemplar att ta med till USA. Jag har ockå, eller mamma har, köpt ett par nya röda byxor till mig :D 
Teen Wolf och The Fosters blir bara bättre och bättre! Jag tog risken att kolla på Elementary, en ny verision av Sherlock Holmes storyn med en kvinnlig Dr Watson, som jag varit lite tveksam kring... Hela grejen med att Watson är en tjej känns bara som ett sätt att visa hur nyskapande seriens producenter är. Det är ju trors allt baserat på en redan skriven berättelse. Men samtidigt så är det bra... Jag gillar denna seriens Sherlock och jag gillar Watson också men jag blir lite irriterad på att Watson i den hör serien blir så otroligt annorlunda behandlad än vad Watson blir i de andra verisionerna! I Elemantary är det många fler förlåt och ursäkter än vad Sherlock vanligtvis ger... Och jag hoppas att de inte slutar med att de blir tillsammans för det hade varit fett dumt!
Jag har även tränat idag! Äntligen! Det var fett jobbigt. Så vi får se om jag orkar pallra mig runt djurparken. Annars får Elisa och Ellinor köra mig i en kärra :)