Tik.Tak.Tik.Tak.

Gud vad jag har befunnit mig i köket idag alltså! Jag har bakat en MASSA inför "A Day Of English" imorgon i skolan :) Jag ska försöka lägga upp bilder imorogn. När jag kom hem lagade jag mat också :P Carbonara med lax, det var gott :) Pappa och Sara har också köpt en studsematta som vi precis har fått iordning. 
Jag bakade hemma hos farmor och innan vi började åt vi lunch ute på hennes veranda och tittade/lyssnade på fåglarna i hennes trädgård. Det var supermysigt! Vi snackade väldigt mycket om tid och planering. Egentligen så "slösade" vi ju rätt mycket tid på att bara sitta där när jag hade så mycket att baka men det gjorde inget :) Jag berättade att på en träning för väldigt seddan var vi inte så många så vi körde avslappning i slutet. Många i laget var väldigt otåliga och tyckte det var jobbigt att bara ligga på golvet och efteråt sa någon att det var onödigt att slösa hela 15 minuter på ingenting. Det gör mig så ledsen. Vad säger det om världen vi lever i? Kan vi verkligen inte slösa 15 MINUTER på att bara chilla? Är vi så stressade? Har vi så mycket att uträtta? Jag förstår inte? Varför? VARFÖR? Varför kan vi inte bara inse att det finns andra saker än jobb? Att vi kanske inte behöver det superduperjättevälbetalda jobbet som också kräver 10 + timmars arbetstid. Igår så la jag mig ner på gräset och först läste och sen somnade i solen, det var SÅ trevligt! Det finns en jättebra Bamse-serie om detta :D Ska se om jag hittar den så kan jag berätta mer om den imorgon.
Nu ska jag försöka skriva ihop något mer till min v-familj :)
PS. Jag är super-taggad på att åka :D Men jag är så ledsen att behöva sluta i min klass :( Även om jag förmodligen och förhoppningsvis träffar de flesta igen så lär det inte bli varje dag ett år till, och jag kommer sakna dem i klassen som jag inte umgås med nu --> förmodligen inte lär träffa mycket mer...
Jaja, en vecka kvar! Får se till att den räknas :D    

Kommentarer:

1 Sasha (din stalker nr1):

<3!!! du har så rätt lisa!!! det är en konstig värld.

Kommentera här: