Pasta Pizza och en massa Gelato

För ungefär tre veckor sedan besökte Ellinor och jag Elisa i det stövelformade landet i söder, där solen steker och man inte äter enligt talriksmodellen. Även om vi bara var där i fyra dagar, och sov ordentligt hann vi med väldigt mycket saker och vi hade otroligt roligt.
Vi fick gå upp väldigt tidigt på torsdagen för att komma i tid till flyget. Mamma körde oss till tåget som vi dock fick ta själva :) Sedan hängde vi runt på flygplatsen, köpte fika, Ellinor sprutade ner sig med en parfym som hon älskar och vi upptäckte alldeles för sent att Joe The Juice existerar så vi fick alldeles för lite tid på oss för att stirra på typ de sju unga, väldigt snygga och vältrande pågarna som jobbade där... Jaja, vi överlevde med hjälp av en massa choklad som vi köpte i affären :)
När vi kom fram till Milano träffade vi Elisa och hennes mamma! Hennes föräldrar pratade inte engelska men det gick bra ändå. Vi hade ju en egen tolk. Det tog ett tag att åka hem till dem så jag däckade såklart i bilen. Hon bodde i ett jättefint hus med en fantastisk trädgård och ett pyttelitet hus i trädgården där man kunde laga mat och äta och jag skulle definitivt kunna bo i den lilla byggnaden! Vi träffade resten av hennes familj som alla var väldigt trevliga och vi insåg att man i Italien har en lite mer våldsam relation till varandra. Det var ingen som skadade varandra eller så men en hel del kivade ägde rum. Ryktet om att italienare är galna förare är inte ett rykte utan fullständigt sant!
Vi besökte Milano, där kollade vi i ett par affärer, åt pasta och glass och gick omkring och spanade in Milano. I en affär där kunde man ta foto tillsammans med halvnakna män. Inte helt fel :P När vi skulle till och från Milano fick vi ta tåg som tog ett tag och på vägen hem däckade jag och Ellinor stenhårt. 
Elisa bor precis utanför en stad som heter Cremona där vi spenderade en del tid. Där käkade vi en massa glass, träffade hennes vänner, gick till Church Club, där de hade en pool så vi kunde bada, shoppade en del och tittade runt, och vi gick också upp för ett otroligt högt torn!
Vi spenderade även väldigt mycket tid på Elisas rum med att apgarva och kolla på Vampire Diaries :) Jag skrattade så mycket att jag måste ha skadat ett revben på något sätt. I slutet av resan hade jag faktiskt väldigt ont när jag skrattade :P Det har dock gått över nu :D Även om det hade varit så häftigt om jag hade ett brutet revben pga för mycket skrattande!
Vi tog en otroligt stor mängd bilder med min telefon när vi var där. Från tågresan till att vi var tillbaka på Kastrup tog jag ungefär 600 bilder, varav många av dem är likadana för att vi bara höll inne fotoknappen och glömde byta pose ;) Vi fick alla MINST en ful bild men de fick inte tillåtelse att publiceras, varken av oss eller internet...
Här kommer i alla fall några bilder från den fantastiska resan :D 
 
 
         
 

Kommentera här: