OJ...

Det var en gång en flicka som skulle ut på sitt förmodligen största äventyr ever. Hon skulle åka till USA som utbytesstudent i tio månader. Eftersom hon skulle till USA var hon tvungen att fylla i och ta med en massa olika lappar och formulär. Det var förutom pass och biljett, särskilt ett papper, DS-2019, som var extra viktigt.
 
Hela det här äventyret skulle börja med några dagar i New York, så efter att ha träffat de andra resande på Kastrup, sagt farväl till familjen, åkt till Heathrow, sett den gigantiska flygplatsen, ätit frusen yoghurt, hoppat på flyget till NY, blivt fett avundsjuk när hon sett 1:a klass sätena, tittat på en grym film (42) om en svart basebollspelare fråm 40-talet som blev inbjuden att spela i de vita männens liga, sovit, lyssnat på musik, sett glimtar av New York nattetid, smugsuttit i 1:a klass stolarna på vägen ut, så gick hon ut från flygplantet till JFK. När hon skulle gå igenom immigration var hon glad och redo men när de bad om alla papper var det ett som hon inte kunde hitta. Hon letade och letade. Men hittade inget. Svetten började komma. Magen gick i uppror. Det var ett problem. Hon fick gå till ett annat rum där hon fick vänta tillsammans med camp-ledaren på vidare instruktioner. Det tog lång tid men tillslut var det hennes tur. Det konstaterades att läget inte var bra. Hon fick lämna ut fingeravtryck till alla fingrarna två gånger, ta foto, må fett dåligt, få veta att hon kanske skulle behöva åka hem igen...
 
Tillslut så lyckades hon få ett specialvisa och anvisningar för hon skulle fixa resten. Efter att allt var fixat tog det fett lång tid innan hon fick tag på sina föräldrar och camp-ledaren som hade fått åka iväg med de andra som hade fått vänta väldigt länge.
 
Det försvunna pappret hade befunnit sig i scannern där det blivit kvarglömt. 
 
Till sist blev allt bra och efter 24 vakenhet fick hon sova. 
 
Om ni inte listat ut det än så börjar denna flickans namn med "L" och slutar med "isa"
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Alba:

omg lisa! Tur att det löste sig, har också varit med om sådant när jag åkte till usa... det är alltid svinjobbigt i passkontrollen, men det brukar lösa dig! Kram :)

Svar: Tack! Det känns bra nu och jag skrattar fett mycket åt det men igår kväll var det inte lika roligt :P Kram :D
Lisa Katla

Kommentera här: