High five och rör inte rören

Jag ska ju snart flytta till Lund med min mor. Men rummet i det nya huset som blev tilldelat mig var inte särslikt mysigt. Väggarna var fulla med märken och små hål från häftstift och där fanns även många stora hål från spikar och så vidare. Väggarna och taket var fruktansvärda och det var inte hemtrevligt i just det rummet alls. MEN! I fredags började jag och farmor det väl planerade arbetet att göra om mitt rum. Så vi åkte in till huset på morgonen, inspeterde, satte i ordning papp på golvet och tejpade hit och dit, begav oss till Flügger och köpte färg, spackel och fogmassa, och sedan började vi spackla. I affären köpte jag även två rullar med tapet som dom hade på rea, 20kr! Det var inte hela rullar utan rester från någon annan men helt klart mycket ändå. Så jag ska även inom en snar framtid fixa iordning en sänggavel till min säng. Sedan kunde vi inte göra så mycket mer den dagen. Dels för att klockan var mycket men också för att allt behövde torka. På lördagen hade jag skånelagsuttagning som gick helt okej. Jag gjorde ett mycket snyggt mål men även en del andra dåliga grejer som jag inte är så nöjd med. I går åkte jag ocj farmor in igen och började måla. Först fick vi måla över allt spackel och sedan började vi måla väggarna och taket. Jag fick pröva rolla för första gången i mitt liv och det var asnajs. När jag rollade taket fick jag en massa droppas i ansiktet och sedan såg det ut som om jag hade vita fräknar :) Nu är rummet otroligt mycket bättre och jag längtar tills jag ska få flytta in där! Under jullovet har vi även fått i uppgift av vår tränare att, ja faktiskt, träna. Vi har fått ett program, och det är GALET så jobbigt det är. Men Jag kämpar på och om min mage inte spricker av träningsverk så kommer ikväll bli väldigt trevligt, med filmkväll med Ellinor och sedan bege mig med min familj och vara gäster. Och snart bär det av till GOTHIA! 
En jättebra låt som jag hörde i Shrek är "You Belong To Me" med Jason Wade. Och GLEE´s verision av "Everybody Talks" av Neon Trees är apbra! 
OCH en annan awesome sak är några bilder jag såg på Tumblr! Nu är inte längre alla prinsessorna pch prinsarna vita, utan det finns representaner från de flesta delar av världen. MEN hade inte detta varit fantaktiskt: 
Det finns många fler men jag får inte upp dem. Det skulle i alla fall göra mig överlycklig om detta hände :D